Cautare

1422 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (6.95 secunde)
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Lansarea in dezbatere publica a celor trei variante de plan-cadru pentru invatamantul gimnazial a starnit aprinse controverse.
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana. Este al doilea an in care elevii sustin Evaluarea Nationala in sali de curs supravegheate video.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Rolul vacantei de vara" pe care o puteti citi in continuare.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare:
Testele de saliva au ajuns in scoli, iar elevii le vor primi pe 2 decembrie. ... Elevii se pot testa si singuri. ... Elevii se pot testa daca parintii ii supravegheaza.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Sambata, la Ploiesti, el si-a prenzentat cartea „Cultura romaneasca si identitate europeana“. El nu a pierdut prilejul sa-si arate ingrijorarea fata de semnalul dat de Olli Rhen, comisarul european pentru extindere.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Miron Mitrea au adresat ieri clasei politice, presei si societatii civile o scrisoare deschisa in care fac apel pentru introducerea votului uninominal si a Parlamentului unicameral.
Cozmin Gusa a devenit presedintele plin al Partidul Initiativa Nationala, ales de Adunarea Generala Nationala a acestei formatiuni politice. El a anuntat ca, „daca va constata ca proiectul de reforma a clasei politice propus de presedintele PSD, Mircea Geoana, este viabil“, partidul sau se va alatura acestei initiative.
Liberalii constanteni au celebrat ieri Ziua Mondiala a Mediului, prilej cu care au prezentat si "nucleul dur" al Departamentului Ecologic al PNL, dar si pe Gheorghe Babu, directorul adjunct al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, din ce in ce mai vizibil in ultima vreme, in contextul in care sefului sau ii sunt numarate zilele de directorat.
Presedintele Traian Basescu a declarat duminica intr-un interviu Hotnews-BBC ca, din perspectiva propriilor asteptari, referendumul este un esec major, si nu exclude repetarea lui daca nu reuseste sa convinga partidele ca cele patru milioane de voturi trebuie valorificate printr-o lege.
Referindu-se la reformarea statului, liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a propus, marti, in plenul Camerei Deputatilor, imbunatatirea Constitutiei prin ridicarea imunitatii presedintelui tarii si a introducerii avizului Parlamentului pentru numirile facute de presedintele Romaniei.
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... In 2009, un guvern condus de Emil Boc a cazut tocmai cu sprijinul UDMR. ... Legea educatiei ar putea fi un cadou facut de PDL formatiunii maghiare, pentru a asigura loialitatea UDMR-ului?
Daca beneficiile maxime pot fi obtinute dintr-o activitate productiva, atunci societatea beneficiaza de efectul cumulat al eforturilor de imbogatire a indivizilor care in acest fel contribuie la binele colectiv prin indeplinirea dorintei firesti de a beneficia de mai multe bunuri si servicii.
Senatorul Coste Marius a sustinut o declaratie politica de la tribuna Senatului Romaniei. ... In aproape 20 de ani trebuie sa recunosc faptul ca evolutia clasei politice a stagnat fata de evolutia societatii civile romanesti . ... Tacerea de pana acum a Presedintelui anunta o anumita criza politica.
Tony Blair, primul ministru britanic, s-a urcat saptamina trecuta in Jaguarul blindat si s-a dus la Palatul Buckingham sa ceara formal reginei sa dizolve parlamentul, cel mai vechi parlament din lume, pentru a organiza alegeri anticipate.
Tony Blair, primul ministru britanic, s-a urcat saptamina trecuta in Jaguarul blindat si s-a dus la Palatul Buckingham sa ceara formal reginei sa dizolve parlamentul, cel mai vechi parlament din lume, pentru a organiza alegeri anticipate.
Rodica Stanoiu a demisionat din PSD invocand, printre altele, faptul ca partidul n-a avut nici o reactie la linsajul public numit Dosariada. Desigur, PSD n-a aparat-o pe Rodica Stanoiu, pentru ca e un partid molusca. ... Dosariada a dat o lovitura mortala presei, clasei politice, Parlamentului.
Mesajul din Parlament ne-a facut sa ne dam seama, cred, de ceea ce se intampla cu Traian Basescu. ... De idei menite a-l confirma si rasconfirma in ipostaza draga inimii sale de Intaiul Revolutionar al tarii.
google-analytics.com